© 2003 Mp3Doctor
     Alle rettigheder forbeholdes.

 

Anmeldelser MP3Doctor - Bruger anmeldelser Mp3Doctor

 

---

MP3 Doctor er fremragende for mig

Indsendt af Ravindar på Tue, 2007-08-14 11: 12.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Fremragende setup med en let at bruge funktionen linje op.
Ulemper:
Karaoke virker ikke på nogle komplekse vokale mønstre.
anmeldelse:

Doktor, doktor, oh udtrykket, der er så stærkt sat på noget, der kan "så at sige" fix noget. Når jeg går til lægen kontor jeg ønsker mit problem løst. Jeg ønsker ikke at betale og modtage rådgivning, der ikke virker.

Dette program, MP3 Doctor Jeg føler er lige som en rigtig læge. Når jeg for nylig hentet og brugt dette program på min venner computer fandt jeg det meget enkelt og let at bruge. Samlet for under $ 20 bukke jeg var i stand til at redigere, rette, remix, fremskynde, bremse eller endda gøre nogle karaoke med det vokale remover. Må ikke få mig forkert!

Dette program vil gøre de fleste af disse ting top notch, men du får hvad du betaler for. Forvent ikke nogen rekord studie remix der kommer til at gøre det til klubberne eller anvendes som beat i en ny rap sang! Det er ikke, hvad denne programmer menes at være. Det er beregnet til at blive brugt til at redigere dine filer derhjemme, eller hvis du har en DJ virksomhed. Rediger sange, remix sange, sinke sange, ikke helt skabe nye mesterværker.

MP3 læge ikke kun gør det muligt for brugeren at redigere spor ved at skære, tilføje, eller prøveudtagning dele. En rigtig smart feature, som jeg absolut elskede om dette bestemt program var dens evne til at ændre tempo (hastighed) af sangen uden at ændre tonehøjden (vokal højere eller lavere med den hastighed ændring).

Denne funktion jeg giver en A ++++ fordi jeg, mig selv, er en DJ og har været en for over 6 år nu, og jeg sætter pris på at kunne fremskynde eller sinke en sang uden at det lyde som de chip munks. Ridin 'dirty lyder ikke godt, når sang af chipmunks, Trust me! Samlet set Ligesom titlen på min anmeldelse! En anstændig MD

En læge ud i verden i dag er ikke Gud! Vær venlig ikke forventer dette program at være. MP3 læge fortjener sandsynligvis en 9 på 10 skalaen simpelthen fordi det kan gøre ting, de fleste andre programmer kan ikke gøre for under $ 20 bukke.

Som jeg sagde tidligere, jeg elsker tempoet træk uden chipmunks! Jeg bruger det når jeg DJ'ing at være i stand til at blande to sange perfekt sammen som én. Du har en, der er 84 BPM (Beats per minut), og du har en anden, der er 106, kan du bringe 84 op til 94 og bringe 106 ned til at matche det, åh, hvad et remix.

Jeg personligt gerne dette program meget godt, jeg har fundet det meget nyttigt med min DJ'ing og virkelig for alle, der elsker musik og elsker at rode rundt med det i deres ekstra tid, jeg tror, ​​de gerne vil have det. For en professionel, der forventer top-of-the-line præstation, ikke så meget.

Det er en anstændig MD, det gør alt det siger, det vil gøre, men ikke meget mere. Ingen skjulte skatte her. Alle aspekter af MP3 Doctor er på forhånd, det kan redigere, ændre tempo, og ændre MP3 & WAV filer i udvalgte måder. Dette program er en kold værd at fange for de fleste!

konklusion:

Nyse, kulde, hoste eller bare brug for nogle kludetæppe? 9 gange ud af 10 den MP3 læge kan helbrede dine lidelser.

Fremragende værktøj til musikelskere

Indsendt af amitmittal77 ons, 2007-10-24 12: 43.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Gode ​​funktioner og nemt at bruge.
Ulemper:
Karaoke virker ikke på nogle komplekse vokale mønstre.
anmeldelse:

MP3 Doctor er et fremragende værktøj til musikelskere. Du kan gøre mange mener fra MP3 Doctor som:

Normalisér: ved hjælp af denne funktion kan du justere niveauet for enhver Mp3 eller Wav at standardisere alle dine filer.
Trim: bruge denne funktion kan du slette den førende og slutter tavshed af en sang.
Resample: bruge denne funktion kan du justere kanaler som mono eller stereo, KVALITET ligesom høj, middel og lav.
Udjævn: bruge denne funktion kan du justere lyden, stemningen og farven på din musik.
hjælp MP3 Doctor, kan du Encode (fra WAV til MP3) og Decode (fra MP3 til WAV)

Mp3 Doctor er det perfekte værktøj til mp3 normalizer, volumen normalizer, konverter, gensampler, equalizer osv ..

konklusion:

Godt værktøj for musikelskere med enkel grænseflade. Værd at have ansøgning som denne.

MP3 Doctor - The Doctor er On-Call

Indsendt af KiahsDad på Mon, 2008-09-08 18: 35.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Masser af muligheder, generelt enkel at bruge, Rettelser MP3 s!
Ulemper:
Plain søger interface, lidt dyrt, kunne være forvirrende, hvis du ikke forstår terminologien.
anmeldelse:

Første ting jeg bemærkede om dette produkt er, at grænsefladen var temmelig almindeligt, men ikke dømme en »program« af sin dækning. Denne MP3 specialist kan håndtere opgaven, der nogensinde kan det være. Jeg havde et par fuzzy klingende MP3s med ujævn lydstyrke hele sporet, og når jeg har valgt 'Normalisér "og fundet placeringen af ​​min bestemt sang fil; Doktoren gik på arbejde. Det tog omkring 2 minutter og en statuslinje angivet resterende tid. Ligesom det var min MP3 repareret og lyder bedre end nogensinde. Jeg vil recommened dette produkt til DJ og gennemsnitlige P2P downloaders ens.

++ Fås i Single-tilstand og Batch Mode ++

-optioner Tilgængelig: -
+ Normalisér - Selv lydkvalitet med et enkelt klik!
+ Trim - Klip alle at tale i begyndelsen af ​​sporet!
+ Resampler - Filer, der ikke spiller? Skift til en højere bitrate!
+ Equalizer - Juster spor kvalitet
+ ID3 Tags - Lader dig gemme track info (titel, album osv.).
+ Karaoke - Fjern vokal i timevis af sjov!
+ Tempo / Pitch - Chipmunk sang? eller skruet & hakket versioner!

+ Encode. WAV har i MP3 s! & Afkod MP3 s til. WAV s!

+ + Den MP3 læge vil helbrede din syge spor på ingen tid + +

konklusion:

Fantastisk program til at ordne MP3 har. Stærkt anbefales til folk, der elsker deres musik og kvalitet er vigtig. Bestemt et aktiv til en DJ.

MP3Doctor - Patching Dine MP3s har aldrig været nemmere

Skrevet af truehannah på Sat, 2008-09-06 04: 04.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Volume Standardisering, Skæring Feature
Ulemper:
Noget forvirrende interface, karaoke tilstand giver blandede resultater
anmeldelse:

Jeg fik MP3Doctor, fordi jeg var træt af alle mine mp3s med forskellige væskemængder. Da jeg lytter til en bred vifte af musik, fra rock til klassisk, fandt jeg mig selv hele tiden at skulle justere lydstyrken på mine højttalere eller mine hovedtelefoner, så jeg kunne høre sangene. MP3Doctor tilladt mig at løse dette. Med blot et par klik på en knap, + al min 100 sange, som jeg har i min samling blev normaliseret. Jeg behøver ikke længere at sidde og vente for hver sang at spille for at se, om jeg har brug for at justere lydstyrken.

En anden god funktion MP3Doctor tilbud er evnen til at trimme dine sange. Masser af mine sange havde lidt stilhed i slutningen, eller de stof ud lidt for længe med instrumenterne. Du kan vælge at skære disse stykker af døde luft fra din sang, så du ikke behøver at lytte til det længere. Den trimning grænseflade MP3 Doctor var let at forstå. Du skal bare indstille bar mellem den periode, i den sang, du ønsker at trimme, klik ok, og du ikke længere har den dødsstille i din sang. Dette er nok den største funktion MP3 Doctor tilbud.

Jeg eksperimenterede også lidt med karaoke funktion i MP3 Doctor. Dette funktioner giver dig mulighed for at fjerne vokaler fra nogen af ​​dine sange, så hvis du bare vil den instrumentale version af sangen, kan du give denne funktion en hvirvel. Dette er især godt for mennesker, der deltager karaoke nætter på barer, eller hvis du vært for en karaoke på egen fest. De par sange jeg forsøgte haft blandede resultater. Fra de to sange, jeg brugte det på, fandt jeg dens lettere at fjerne vokal helt fra hårde rocksange, end det er popsange. Du har måske blandet resultat selv. Jeg tror, ​​det hele afhænger af, hvilken slags musik, og om vokalen har samme tonehøjde i musikken eller ej.

konklusion:

Min eneste gripe om MP3 Doctor er grænsefladen. Det er meget forvirrende at navigere gennem alle de funktioner og finde ud af, hvad du vil gøre, især at finde den trimning funktion. Men når du ved, hvor alt er, det bliver ikke noget problem. Lydstyrken equalizer var det sværeste for mig at finde ud af, men når jeg gjorde, det tilbudt store resultater. Over alt, vil jeg sige til alle, der er træt af at skulle konstant ændre lydstyrken på deres sange, få MP3 Doctor. Det er meget værd.

Omsider en løsning for de musikfiler, der har brug for en repairment

Indsendt af KCR på Tue, 2008-07-08 13: 43.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Mulighederne for at udligne, trimning. Nem i brug, meget lav filstørrelse, kompatibel med alle operativsystemer.
Ulemper:
det kunne ikke fjerne nogle lyde, når sporet har vokal på samme tid
anmeldelse:

Jeg har aldrig troet, at vi ville få et software som hjælper i trimning, kontrol eller at være mere præcis ændre en sang. Jeg elsker musik, og jeg hente mange spor fra internettet, som undertiden ende blive dårligt optagede spor. Jeg har mange spor, som ikke er perfekt på mange måder. Nogle har hyppigt skiftende lydstyrkeniveauer, nogle har ikke så klare vokal og værst af alle mange spor har forstyrrelser i jorden, tilbage. Jeg plejede at lytte til disse spor, som de var, da downloadet. Men da jeg fandt MP3 Doctor, jeg troede, jeg skulle give en prøve og fortælle dig, hvad, er det en meget god software. Selvom det ikke er stor, kunne jeg bestemt sige, at vi ikke kan få et bedre software til at reparere musikfiler.

Karaoke funktion hjælper med at fjerne visse lyde fra filen. Vi kan fjerne eventuelle forstyrrelser, som kunne have været optaget sammen med sporet. Vi kan endda fjerne vokal og kan bare lytte til den tilbage jorden musik. Den normalizer funktion hjælper med at udligne volumen og holder lydstyrken i samme tilstand i hele sporet. Endelig på banen og tempo funktioner er de perfekt arbejdsforhold funktioner i denne software. Vi kan ændre tonehøjden for hele sangen holder tempoet original og vi kan ændre tempo holde tonehøjde det samme. Det er en stor funktion som undertiden sangen kan være god, men øge tempoet gør det bedre.

Selvom det fjerner nogle lyde, kan det ikke fjerne nogle lyde, når disse lyde og vokal høres på samme tid.

konklusion:

Jeg har haft en god tid med denne software. Selv om det ikke en stor en, det er den bedste af sin slags.

Endelig et fantastisk værktøj hits musikelskere

Indsendt af Hislam på Thu, 2008-01-17 01: 39.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Når du lærer at bruge dette program, bliver det et udmærket redskab til nogen.
Ulemper:
Der er ingen tutorial så regne ud, hvordan man arbejder denne ting var en stor smerte for mig. Der kunne også være en lille smule flere funktioner. Den hjælp og støtte kunne have været bedre.
anmeldelse:

MP3 Doctor er et unikt redigering værktøj, der giver brugeren mulighed for at redigere sange til deres smag. For abour $ 20 dollars denne ting er det bedste, det bliver. Selvom det gør mangler nogle funktioner, det giver nogle andre store programmer:

Trim: Denne funktion gør det muligt at slette den førende og slutter tavshed af en sang.

Udjævn: Denne funktion lader dig styre lyden, kvalitet, atmosfære og farve eller konsistens af din musik.

Karaoke: Bruges til at fjerne stemmer fra musik. Desværre gør ikke arbejde. Im forsøger at finde ud af at få det til at virke.

Tempo: Dette er en temmelig cool funktion. Det gør det muligt for nogen til at fremskynde en sang uden at skabe, at "chimpmunk" effekt.

Selvom det har nogle ret fantastiske og seje funktioner det mangler på nogle områder. Den ene ting, jeg ser i et produkt er, hvor godt deres hjælp og støtte er. Desværre dette produkt mislykkedes mine forventninger. Hjælp var bare ikke skære det. Et andet problem er Karaoke app. Det skaber og tomme fil og jeg kan ikke gøre noget med det.

Selv med disse fejl er dette den bedste musik editor jeg har set i et stykke tid.

konklusion:

Stor musikalsk værktøj. Intet bedre at have!

Nyttigt værktøj til din musiksamling

Skrevet af acorba67, ons, 2007-10-03 11: 15.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Meget intuitiv også for begyndere
Ulemper:
Nogle funktioner er i beta fase. Måske en konvertering funktion mellem forskellige formater kunne være et plus
anmeldelse:

Med MP3 Doctor du kan arbejde på mp3 filer. Du kan gøre mange operationer som:

  • Normalisér: Denne funktion lader dig justere niveauet for enhver Mp3 eller WAV at standardisere alle dine filer, men det giver også muligheder for at ændre den dynamiske niveau 'indefra' sangen. Dette betyder, at den lave enhver del af en nummer vil blive normaliseret til at hæve den højest mulige værdi uden forvrængning.
  • Trim: Denne funktion lader dig slette den førende og slutter tavshed af en sang.
  • Gensample: gensample funktion lader dig justere kanaler (mono eller stereo), kvalitet (høj, medium og lav), bitrate og sampleRate.
  • Udlign: Thia funktion et styrer du lyden, kvaliteten, atmosfæren og 'farve' i din musik.
  • Sæt ID3 tags
  • Karaoke: Er en Vocal Remover. Jeg har prøvet det, men det virker ikke. Det skaber en tom fil.
  • Modify Tempo / Pitch: Tempo funktionen giver dig mulighed for at ændre BPM af en sang. The Pitch: funktion lader brugeren at ændre tonehøjde uden at ændre tempoet i en sang

Du kan også Encode (fra WAV til MP3) og afkode fil (fra MP3 til WAV)

konklusion:

Et godt værktøj til at basere mp3 funktioner

Enkel, men meget nyttig

Skrevet af VCMethod på Fre, 2007-02-02 22: 02.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
efective, let at anvende
anmeldelse:

Jeg fik at sige, at mit første indtryk, der ikke var lovende om MP3 læge, jeg troede jeg wouldnt være i stand til at gøre meget whit det, forårsager grænseflade er grim, og det så meget enkelt. Men da jeg begyndte at bruge det, blev jeg virkelig overrasket over, hvor efective det virkelig er.

Jeg mener det er simpelt, men også det vigtigste, og mest anvendte audio redigering funktioner. U kan normalisere, trim, resample, u har equalizer, u kan ændre tempo dine sange, u kan lægge ID3 tags. Og så vidt karaoke funktion, må jeg sige u cant aspekt meget af det.

Jeg mener en masse mennesker, der har nogen erfaring whit audio software kan mene, at du vil have et klart medvirkende på hver sang tak til karaoke-funktion, men thats ikke tilfældet. Du kan bruge denne funktion kun på sange, der har en enkel vokal mønstre.

Hvis du har et problem whit hastighed, volumen, længde og andre enkle problemer som disse, kan u rette dem meget let. Og kvaliteten er stor.

konklusion:

For denne pris det er en god audio software.

Enkel, men meget nyttig

Skrevet af VCMethod på Fre, 2007-02-02 22: 02.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
efective, let at anvende
Ulemper:
ikke noget virkelig relevant
anmeldelse:

Jeg fik at sige, at mit første indtryk, der ikke var lovende om MP3 læge, jeg troede jeg wouldnt være i stand til at gøre meget whit det, forårsager grænseflade er grim, og det så meget enkelt. Men da jeg begyndte at bruge det, blev jeg virkelig overrasket over, hvor efective det virkelig er.

Jeg mener det er simpelt, men også det vigtigste, og mest anvendte audio redigering funktioner. U kan normalisere, trim, resample, u har equalizer, u kan ændre tempo dine sange, u kan lægge ID3 tags. Og så vidt karaoke funktion, må jeg sige u cant aspekt meget af det.

Jeg mener en masse mennesker, der har nogen erfaring whit audio software kan mene, at du vil have et klart medvirkende på hver sang tak til karaoke-funktion, men thats ikke tilfældet. Du kan bruge denne funktion kun på sange, der har en enkel vokal mønstre.

Hvis du har et problem whit hastighed, volumen, længde og andre enkle problemer som disse, kan u rette dem meget let. Og kvaliteten er stor.

konklusion:

For denne pris det er en god audio software.

Enkel, men signifikant Wave Doctor

Skrevet af clickkarthi på Fre, 2007-02-02 08: 19.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Enkel, men signifikant Wave Doctor
Ulemper:
Ingen, som jeg kan se
anmeldelse:

Jeg har set mange lydredigering Softwares, hvor de siger, at det vil konvertere mp3, midten, wav, wma, WOG men kun nogle af dem fungerer korrekt. Men Mp3 læge så blot nævnt som Mp3 Doctor Det er definetly en læge for mp3 og wav-filer.

Jeg har lige downloadet og installeret det, flot design og god kompabilitet som at åbne en enkelt mp3 fil og dens hel mappe. Det indre tilstand og Batch mode var dejligt, og jeg kan lide batchtilstand meget. Fremhævning træk ved denne software er Karoke, Wow mand selv thoug jeg hentede det som en gratis version det var dejligt og mit team medlemmer var forbløffet over at se min karoke arbejde. godt tak mp3 læge.

Jeg testet lydstyrken normalizer, konverter, gensampler, equalizer og alle ting fungerede fint og wornderful workd gjort. Det eneste problem jeg konfronteret med denne software er, at de allwed kun 20 opgave. Just kidding.

Endelig, hvis du spørger mig, der er den gode software til mp3 og wav konverteret Jeg vil blindt sige Mp3Doctor. og for ikke at nævne sit karoke arbejde.

konklusion:

Nice-Ansøgning med enkel grænseflade. Værd at have anvendelse som denne.

En anstændig MD For An MP3

Skrevet af MNK2007, Tir, 2007-01-16 19: 06.
Forfatterens Product Rating:
Brugervenlighed:
Lyd Kvalitet:
Effektivitet:
Hjælp / Support:
Fordele:
Great setup med en let at bruge feature line up.
Ulemper:
Karaoke virker ikke på nogle komplekse vokale mønstre.
anmeldelse:

Doktor, doktor, oh udtrykket, der er så stærkt sat på noget, der kan "så at sige" fix noget. Når jeg går til lægen kontor jeg ønsker mit problem løst. Jeg ønsker ikke at betale og modtage rådgivning, der ikke virker.

Dette program, MP3 Doctor Jeg føler er lige som en rigtig læge. Når jeg for nylig hentet og brugt dette program på min venner computer fandt jeg det meget enkelt og let at bruge. Samlet for under $ 20 bukke jeg var i stand til at redigere, rette, remix, fremskynde, bremse eller endda gøre nogle karaoke med det vokale remover. Må ikke få mig forkert!

Dette program vil gøre de fleste af disse ting top notch, men du får hvad du betaler for. Forvent ikke nogen rekord studie remix der kommer til at gøre det til klubberne eller anvendes som beat i en ny rap sang! Det er ikke, hvad denne programmer menes at være. Det er beregnet til at blive brugt til at redigere dine filer derhjemme, eller hvis du har en DJ virksomhed. Rediger sange, remix sange, sinke sange, ikke helt skabe nye mesterværker.

MP3 læge ikke kun gør det muligt for brugeren at redigere spor ved at skære, tilføje, eller prøveudtagning dele. En rigtig smart feature, som jeg absolut elskede om dette bestemt program var dens evne til at ændre tempo (hastighed) af sangen uden at ændre tonehøjden (vokal højere eller lavere med den hastighed ændring).

Denne funktion jeg giver en A ++++ fordi jeg, mig selv, er en DJ og har været en for over 6 år nu, og jeg sætter pris på at kunne fremskynde eller sinke en sang uden at det lyde som de chip munks. Ridin 'dirty lyder ikke godt, når sang af chipmunks, Trust me! Samlet set Ligesom titlen på min anmeldelse! En anstændig MD

En læge ud i verden i dag er ikke Gud! Vær venlig ikke forventer dette program at være. MP3 læge fortjener sandsynligvis en 9 på 10 skalaen simpelthen fordi det kan gøre ting, de fleste andre programmer kan ikke gøre for under $ 20 bukke.

Som jeg sagde tidligere, jeg elsker tempoet træk uden Chipmunks! Jeg bruger det når jeg DJ'ing at være i stand til at blande to sange perfekt sammen som én. Du har en, der er 84 BPM (Beats per minut), og du har en anden, der er 106, kan du bringe 84 op til 94 og bringe 106 ned til at matche det, åh, hvad et remix.

Jeg personligt gerne dette program meget godt, jeg har fundet det meget nyttigt med min DJ'ing og virkelig for alle, der elsker musik og elsker at rode rundt med det i deres ekstra tid, jeg tror, ​​de gerne vil have det. For en professionel, der forventer top-of-the-line præstation, ikke så meget.

Det er en anstændig MD, det gør alt det siger, det vil gøre, men ikke meget mere. Ingen skjulte skatte her. Alle aspekter af MP3 Doctor er på forhånd, det kan redigere, ændre tempo, og ændre MP3 & WAV filer i udvalgte måder. Dette program er en kold værd at fange for de fleste!

konklusion:

Hoste, nyse, kulde, eller bare brug for nogle kludetæppe? 9 gange ud af 10 den MP3 lægen kan helbrede dine lidelser.

---

 

 

 

Mp3 Doctor | FUNKTIONER { Normalisér | Trimme | Mp3 Resample | Mp3 Udlign | Mp3 Encode
Mp3 Decode
| Single mode | Batch mode | Karaoke | Tempo | Pitch }
BESTILLE | DOWNLOAD | KONTAKT

support@mp3software.com

© 2003 Mp3Doctor
Alle rettigheder forbeholdes.